Ontdek alle ZWCAD+ functionaliteiten

ZWCAD+ plaatst maatlijnen die automatisch aangepast worden aan de waarden van het object. Dit intelligent gereedschap maakt uw werk eenvoudiger en efficiënter.

Klik hier voor een korte demo.

ZWCAD+, met zijn nieuwe afbeeldingen verwerking motor, laat je nu toe om raster afbeeldingen in te voegen of aan te passen in verschillende formaten zoals BMP, TIFF, GIF, JPG, PCX, and TARGA.

Klik hier voor een korte demo.

Multileaders maken het mogelijk om verschillende aantekeningen te plaatsen bij meerdere Leader Lines. Je kan een Leader line aan een bestaande multileader toevoegen of verwijderen op ene zeer eenvoudige manier.

Vul gesloten oppervlaktes of objecten met een egale vulling, verloopkleur of voor gedefinieerde patronen die de presentatie van jouw CAD tekening optimaliseren. Creëer zelf arceringen met afbeeldingen, blocks, referenties, enz… met de Super hatch functie. ZWCAD+ ondersteund ook .pat files van andere CAD pakketten voor een naadloze compatibiliteit.

Een revisie wolk benadrukt een specifiek deel van de tekening waar revisies op gemaakt zijn. Je kan de stijl van de wolk aanpassen: normaal of calligraphy. Of je kan objecten zoals een cirkel, ellips of poly lijn naar een ‘revision cloud’ omzetten.

Je kan DWG files importeren als externe referenties. Iedereen die aan jouw project deelneemt kan zich concentreren op zijn deel, zonder met te zware files te werken dankzij Xrefs.

De gereedschapspaletten bevatten aal ingebouwde architectuur, mechanica en elektriciteit Blocks (symbolen) in ZWCAD+. Nog beter; je kan jouw eigen symbolen importeren of exporteren. Drag en drop, en jouw symbool staat in de tekening. Hetzelfde met arceringen, verloopkleuren, enz… .

Met het Design center kan je naar CAD bronnen zoeken op jouw computer of computers in het lokaal netwerk. Je kan dan de inhoud in jouw huidige tekening inhalen, zoals maatlijn stijlen, symbolen, tekst stijlen, lijntypes en zelfs layers van andere tekeningen.

In de “Layer properties manager” kan je een lijst vinden van alle lagen (layers) en hun eigenschappen om gegroepeerd aangepast te worden. Met het aanpassen van de lagen en deze toe te passen reduceer je drastisch de visuele complexiteit van jouw tekening.

Met de “Layer Translator” kan je de lagen in de huidige tekening vertalen naar de specifieke layer standaarden. Deze standaard kan/kon gedefinieerd worden in een andere tekening of standaard file.

Met de “Block Attribute Manager” kan je snel en eenvoudig eigenschappen van blocks, symbolen, bekijken, aanpassen en synchroniseren in de huidige tekening.

Je kan jouw ZWCAD+ menu’s, commando’s, gereedschappen paletten, snel toetsen, enz… personaliseren naar eigen wens.

Je kan meerdere tekeningen openen en tussen deze tekeningen switchen door slechts de tabs te klikken.

ZWCAD+ Syble is een tool om jouw projecten te bewaren op een third party cloud service zoals Dropbox. Met ZWCAD Touch, de mobiele ZWCAD+ versie voor draagbare toestellen, kan je jouw werk verder zetten, al ben je mobiel.

Je kan jouw tekenfiles naar zowel papier als file plotten of printen. Verscheidene opties helpen je om het resultaat te verfijnen zoals papierformaten, plot schaal, plot style, extra plots, enz… .

ZWCAD+ bevat twee types van plot tables: named plot style (STB) en kleuren-afhankelijke plot style (CTB). Dit laat je toe om te bepalen hoe zaken zoals lijndiktes, kleuren, grijsschaal, enz… er gaan uitzien op het afgedrukte formaat.

Met het Publiceer gereedschap kan je modellen en lay-outs publiceren naar een enkelvoudige of meerpagina dwf file of plotter. Dit laat je toe om plannen veilig en snel te delen met medewerkers of klanten.

Etransmit bevorderd de samenwerking tussen jou en jouw klanten. Met één muisklik verzameld het alle tekeningen en benodigde files en bundelt deze in 1 gecomprimeerd bestand. Dit ebstand bevat alle tekeningen, afbeeldingen, externe referenties, lettertypes en andere noodzakelijke files die je wil toevoegen.

Viewport maximization staat toe om jouw tekening aan te passen door middel van het klikken in het zichtvenster (viewport) zonder de schaal of het zicht te veranderen van dit zichtvenster.

Overkill gereedschap verwijderd duplicaten of gedeeltelijk overlappende objecten in jouw tekening om geheugen te besparen en verassingen te voorkomen.

Met Cycle select kan je een object selecteren dat door een ander object bedekt wordt. Het relevante object zal oplichten, waardoor je van de eerste maal het correcte object selecteert en direct ziet wat je doet.

Voeg gelijkaardige objecten toe aan jouw selectie naargelang de selectiecriteria zoals kleur, layer, lijntype, naam, enz… .

“Object isolation” beheerd de zichtbaarheid van een object, onafhankelijk van de layer (lagen) eigenschappen of status, waardoor je geselecteerde objecten kan laten tonen en al de rest onzichtbaar maakt. Dit maakt het werken met complexe tekeningen veel eenvoudiger en sneller.

ZWCAD+ zal jouw tekstuele input dynamisch aanvullen met de mogelijke commando’s die deze tekst(deel) bevatten.

“Lock Drawing” sluit de selectie met een paswoord zodat het wel zichtbaar is maar niet kan aangepast worden.

ZWCAD+ heft nu ook krachtige en substantiële applicaties (uitbreidingen). je hebt zeer snel en eenvoudig toegang tot deze applicaties via de APP+ in ZWCAD+. Het aantal uitbreidingen groeit continue om jouw ontwerpervaring verder te verbeteren.